Koulutukset

Pohjoismaisen merimelonnan ohjaajayhdistys (NIL Finland) kehittää ja ylläpitää turvallisuusasioihin painottuvia laadukkaita merimelonnan perus- ja jatkokursseja, mutta ei itse järjestä niitä. NIL:n koulutusjärjestelmän mukaisia kursseja voivat järjestää sekä yritykset että melontaseurat. NIL:n sivuilta löytyy linkki kaikille hyväksytyille kurssin järjestäjille. 

Kursseilla painotetaan käytännön melontatilanteissa tarvittavia taitoja ja ne noudattavat NIL Finlandin määrittelemiä kurssirunkoja. Jatkokursseilla jokainen osallistuja saa aina kouluttajalta henkilökohtaisen palautteen. Kouluttajana toimii aina NIL Finlandin lisensoima kouluttaja ja kursseilla noudatetaan oppimisen kannalta tehokasta ryhmäkokoa (enintään 6 oppilasta/kouluttaja).

NIL Finlandin koulutuspolku tarjoaa kaikille melojille mahdollisuuden kehittää omia taitojaan melojana. Osaamistaan voi laajentaa aina merimelonnan oppaaksi ja kouluttajaksi asti (Sea Kayak Guide ja Sea Kayak Instructor) katso lisää tutkinnoista.

Kouluttajina NIL:n kursseilla voivat toimia vain henkilöt, joilla on kurssivaatimukset täyttävä NIL tutkinto suoritettuna. ”Kayaker” peruskurssilla kouluttajana voi toimia NIL Guide tai NIL Instructor. ”Sea Kayaker” ja ”Advanced Sea Kayaker” jatkokursseja voivat pitää NIL Instructorit, jotka ovat perehtyneet kurssisisältöihin ja käyneet seuraamassa yhden kurssin käytännössä. Tällä varmistetaan laadukas ja ammattitaitoinen koulutus, mikä on NIL:n toiminnan perusperiaate.

NIL Finland varaa oikeuden valvoa kaikkia järjestelmänsä mukaisia kursseja ja tarvittaessa puuttua havaitsemiinsa epäkohtiin.

Lisätietoja saat toimintakoordinaattoriltamme, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Tutkinnot

NIL Finland ylläpitää merimelonnan opas- ja kouluttajatutkintojärjestelmää ja järjestää tutkintotilaisuuksia. Tutkinnoilla on selkeät taso- ja laatuvaatimukset, jotka kokelaan täytyy saavuttaa päästäkseen läpi näyttökokeesta. Tämä on mielestämme tärkeää laadukkaan ja turvallisen koulutustoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi.

Tutkintotilaisuus on samalla myös oppimistilanne. Palautekeskustelu antaa työkaluja kokelaan melonta- ja opetustaitojen edelleen kehittämiseen. Tutkintoja vastaanottavat NIL Finlandin hallituksen tehtävään nimeämät tutkintomestarit, jotka ovat ammattitaitoisia melontakouluttajia.

Lisätietoja saat toimintakoordinaattoriltamme, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hanko Sea Kayak Gathering on Suomen suurin merimelonnan koulutus- ja yhdessäolotapahtuma. HSKG tarjoaa kolme fantastista päivää Hangossa Tulliniemen rannalla 19.-21.8 2016.

NIL Finland on laadukkaan melontakoulutuksen ja melonnan turvallisuuden puolesta toimiva yhdistys.  NIL:n jäseneksi voivat liittyä halutessaan kaikki Sea Kayak Guide tutkinnon suorittaneet henkilöt. Vuotuinen jäsenmaksu on 10€.

Lisätietoja saat toimintakoordinaattoriltamme, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

NIL:n opas- ja kouluttajatasot:  

Työkalut

Asiakirjat

Henkilörekisteri