Perjantaina 18.8.2017 Hanko Sea Kayak Gathering avaa ovensa klo 16.00. Saapuessasi Tulliniemen rantaan, tule ensin ilmoittautumaan infopisteelle.

Saapuminen
Aja Hangon keskustan läpi pitkin Esplanaadia kohti Ulkosatamaa. Reitiltä löytyy myös HSKG kyltit.

Tulliniemen rannan takana on iso parkkipaikka-alue missä on ilmainen pysäköinti koko tapahtuman ajan. Huomioithan, että parkkipaikan tapahtuma-alueen välissä kulkee edelleen käytössä oleva junarata! Osallistujia on mukana noin 250 henkeä - pysäköi tiiviisti niin että kaikki mahtuvat ja ajattele ekologisesti; suosi kimppakyytiä!

Majoittuminen
Majoittuminen tapahtuu omissa teltoissa HSKG:lle varatulla alueella luonnonkauniissa Tulliniemessä. Huom! Alueelle ei ole mahdollista tulla asuntoautolla/-vaunulla.
Paloturvallisuuden takia telttojen väli pitää olla ainakin neljä metriä, mutta ei paljon 4 metriä enempää - jottei alue kasva liikaa.

Vesi ja ruokailumahdollisuudet
Paikan päällä on bajamajat sekä vesipiste, mistä saa juoma- ja tiskivettä. Tapahtuma-alueelle tulee myös kaksi ruokakojua mistä saa ostettua ruokaa. Alueella on kiellettyä tehdä avotulta. Osallistujat voivat valmistaa omia ruokiaan retkikeittimillä.
Jokaiselle jaettavasta info lehtisessä on Hangon alueen kartta mistä näkee ruokakaupat sekä ravintolat.

Varusteet
Ota mukaan hyvät ja kurssivalintoihisi sopivat varusteet; esimerkkinä hyvät melontavaatteet, vesitiivisti pakatut vaihtovaatteet, melontaliivi, kompassi, otsalamppu, hinausvyö, vesipullo ja eväät. Paikan päällä on tuote-esittelijöitä joilta voi tiettyjä varusteita testata kursseilla veloituksetta.

Varusteita voi vuokrata edullisesti mm. seuraavista paikoista:

Outward Bound Finland ry

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

**Voi toimittaa kajakin paikan päälle

Aavameri

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

**Voi toimittaa kajakin paikan päälle

Welhonpesä ja Bear & Water tulevat paikan päälle esittelemään varusteita, voit tiedustella lainaamista / vuokraamista etukäteen myös heiltä!

Huomioithan, että kypärän käyttö pakollista muutamilla kursseilla. Tarkista tarkemmat tiedot kurssiohjelmasta. Myös muilla kursseilla on kypärän käyttö suositeltavaa. Muista ottaa omasi mukaan!

Juhlaillallinen
Lauantai-iltana on tarjolla buffet tyylinen, erittäin täyttävä ja herkullinen juhlaillallinen kaikille osallistujille (hinta sisältyy osallistumismaksuun). Juhlaillallisen jälkeen melonta kansaa saapuu viihdyttämään bändi. Myös telttasaunat ovat lämpiminä koko illan!

Ohjelma & kurssit
Vuoden 2017 HSKG:n ohjelmasta voit valita 1,5h ja 3h kursseja sekä retkiä. Kurssit ja retket ovat vaativuudeltaan eritasoisia ja niiden aiheet vaihtelevat aina turvallisuudesta temppuihin. Kurssien ja retkien lisäksi tapahtuman aikana on monipuolista, maissa tapahtuvaa oheisohjelmaa, kuten joogaa, venyttelyä, melojan kuntopiiriä, pilatesta…

Ohjelmast löytyy taas Peuhuallas. Peuhuallas on omatoimiharjoitteluun mereltä varattu alue, jonne voi mennä kaverin kanssa vapaasti harjoittelemaan ja kokeilemaan melatekniikoita. Vertaisoppimisen lisäksi altaalla on mahdollisuus pyytää apua koutsilta. Pienikin vinkki voi auttaa ratkaisevan askeleen eteenpäin vaikkapa kevyempään eskimopyörähdykseen.

Saunateltat lämpenevät aina osallistujien niin halutessa!

Kirpputori
HSKG:ssa on myös perinteisesti vaihtopörssi/kirpputori! Tyhjennä kaapit ja tuo tarpeettomat melontaan liittyvät tavarat ja vaatteet HSKG:iin myyntiin!

Tuote-esittelijät
Paikalle saapuu tuote-esittelijöitä, kuten Welhonpesä ja Bear & Water, joiden tuotteita saa kokeilla. 

SOME
Ollessanne aktiivisia somessa, käytättehän häshtägiä #HSKG2017. Näin kaikki kuvat jäävät yhden häshtägin alle muistoksi. Päivien kulkua voitte seurata myös:
Twitter: NILFinland
Facebook: NIL Suomi
Periscope: NILFinland
Instagram: nilfinland

Lisätietoja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumavastaava
Nea Kujala
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 348 7571


 

Työkalut

Asiakirjat

Henkilörekisteri