Norra Sandö on Uudenmaan Virkistysalueyhdistyksen hallinnassa. Alueella on runsaasti telttapaikkoja, hiekkarantaa ja käymälät. Tirmon vierasvenesatamaan (Tirmon Saaristokeskus), jonne on Porvoon keskustasta 25 km, voi jättää auton ja laskea kajakin vesille. Suosittelemme kimppa-autokyytejä. Melontamatka saareen on noin 7 km. Katso Merikarttasarja A:n karttalehti 620 (60°13,0’N 26°00,3’E).

Yhteislähtö Tirmon Saaristokeskuksesta lähtee perjantaina klo 19.00 (lapa vedessä). Voit saapua paikalle myös omatoimisesti, huomioithan tarkasti veneväylät ja vilkkaan vesiliikenteen. Suosittelemme kimppamelontaa saarelle.

Kouluttajina toimivat Damijan Marin, Roope Roine, Ulla Pellinen ja Jalo-Aatos Alastalo sekä mahdollisesti muita vähintään NIL Instructor- ja Guide -tason kouluttajia/apukouluttajia.

Lisätietoja saat Damijan Marinilta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 931 1518, sekä myöhemmin avattavalta tapahtuman Facebook –sivustolta.

 


 

Työkalut

Asiakirjat

Henkilörekisteri